Rodi

ECCO Store Alkmaar is verhuisd

ALKMAAR - De Alkmaarse ECCO-winkel is deze maand verhuisd naar een nieuwe locatie. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 maart viert ECCO dit met een feestelijk openingsweekend. Zo worden klanten met een drankje ontvangen en krijgen de eerste honderd klanten een leuke attentie bij hun aankoop. De uitstraling van de winkel, gelegen aan De Laat 227, is sfeervol en modern met meubelen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen met opvallende belijning in een strakke vormgeving.
Erik Heldoorn, General Manager Europe West bij ECCO: "ECCO staat voor comfortabel, modern, Deens design en dit willen we ook in het interieur van onze winkels tot uiting laten komen. De nieuwe winkel is lichter van kleur door gebruik van meer wit- en grijstinten en we hebben geprobeerd zoveel mogelijk natuurlijke materialen in het interieur te verwerken. Zo is een deel van de achterwand opgebouwd uit lichtgrijs steen, is de vloer van eikenhout en is het zitmeubilair bekleed met yakleer uit eigen productie."

Comfortabele stijl

De ECCO Store verkoopt zowel dames- als herenschoenen. In de winkel is de nieuwste voorjaar/zomercollectie van ECCO verkrijgbaar. Comfort en stijl gaan hand in hand bij ECCO en het stijlelement in deze collectie is sterker dan ooit. Deens design wordt gecombineerd met de laatste trends op schoenengebied, zonder afbreuk te doen aan het draagcomfort.
Kijk ook eens op www.ecco.com.

Artikel geplaatst op donderdag 08 maart 2018 - 09:40