Rodi

Slim: sporten met collega’s!

Daniël Fontijn over Vitalics: 'De trainingen zijn dynamisch en geven aandacht aan zowel kracht als cardio.' (aangeleverde foto)

ALKMAAR - Regelmatig bewegen draagt flink bij aan de duurzame inzetbaarheid van mensen, in alle lagen van bedrijven. En dus is het als ondernemer slim om sporten een plek in de werkweek te geven. Een organisatie die dat doet, is FTW Advocaten in de Zaanstreek. Daniël Fontijn vertelt waarom zijn kantoor hiervoor Julien Pieterse van Vitalics in de arm nam.
"Eerst sportten we elke week bij Julien met drie partners van ons bedrijf. Heel plezierig. Op basis van een intake stelde hij een afwisselend programma samen, rekening houdend met onze mogelijkheden. Zo heb ik een zwakke rug en dat houdt hij in de gaten. Sowieso let hij altijd op het complete plaatje. Julien is oprecht geïnteresseerd in mensen. Hij is geen drill-sergeant maar neemt ook tijd voor een goed gesprek. De trainingen zijn dynamisch en geven aandacht aan zowel kracht als cardio."

Sportief met het hele kantoor

"Sinds kort doen alle medewerkers mee op het vaste trainingsuur. En dat is niet alleen gezond, maar zorgt ook voor een andere dynamiek op het werk. Het is gewoon leuk om met elkaar te sporten! Vitalics maakt er een lekker uurtje van, en ook met deze grotere groep wordt gelet op het welzijn van iedereen. Eigenlijk vind ik dat elke werkgever de verplichting heeft om zijn werknemers zo’n sportmoment aan te bieden!"
Meer weten? De medewerkers van Vitalics komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Kijk op www.vitalics.nl, mail naar info@vitalics.nl of bel 06-81835796.

Artikel geplaatst op donderdag 08 maart 2018 - 09:54