Rodi

JansZoon damesmode..verrassend vertrouwd

               ADVERTORIAL
OUDORP - In de ruim tien jaar dat JansZoon damesmode nu aan de weg timmert in Oudorp heeft het bedrijf zich een sterke positie in Oudorp en omstreken verworven.


Niet alleen klanten uit Oudorp weten de winkel (nog) steeds te vinden, maar ook uit de regio zoals de Langedijk en de Schermer voelen veel dames zich thuis en op hun gemak om met veel persoonlijke aandacht een keus te maken uit het ruime assortiment voor dames van 40 tot 80 plus.
Hoe kan het dat JansZoon damesmode het steeds drukker krijgt? Volgens Alie den Hartigh (eigenaresse) komt dit omdat zij altijd heeft geloofd in haar eigen kracht en door goed om zich heen te kijken en goed te luisteren naar haar klanten kan zij elk seizoen haar assortiment beter afstemmen op de vraag. In de winkel zie je dat terug, met behulp van haar twee medewerksters ziet de winkel er iedere dag overzichtelijk en kleurrijk uit. Dit vindt Alie erg belangrijk zodat de klanten zich thuis voelen bij JansZoon damesmode, informeel en met passie voor een goede keuze van de klant. Een greep van de met name Duitse en Deense merken, geschikt voor een brede groep klanten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding/pasvorm: Rabe-Bianca-Zerres-Erfo-Dreamstar-Dolce Vita- Ned en Soya Concept. Zaterdag 24 maart is er weer de traditionele modeshow waarbij door eigen modellen (enthousiaste klanten!) de voorjaarsmode van 2018 gepresenteerd wordt. Bezoekers zijn welkom! Er zijn drie shows: 11.00, 13.00 en 15.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden niet nodig! Gratis parkeren voor de deur.
Locatie Nijenburgh 105-107 in Oudorp.

Artikel geplaatst op donderdag 15 maart 2018 - 12:01