Rodi

Voor een sterker lichaam en een rustiger geest
Ontdek de kracht van een unieke ademtechniek

               ADVERTORIAL
ALKMAAR - Het Happiness programma is een bijzonder effectieve cursus van één avond en een weekend. Je leert door middel van een versterkende ademtechniek, de Sudarshan Kriya, met spanningen, stress en negatieve emoties om te gaan. In de laatste 10 jaar hebben vele onafhankelijke wetenschappelijke studies aangetoond dat de technieken, die worden aangeboden in deze cursus van Art of Living, de lichamelijke en geestelijke gezondheid direct en sterk bevorderen. Miljoenen mensen wereldwijd passen ze toe. Iedere cel wordt verjongd en het verouderingsproces vertraagd. Zie ook www.artofliving.org en www.aolresearch.org.
Maak je leven moeiteloos lichter, gezonder en gelukkiger! Dinsdag 17 april is er van 19.30 tot 21.00 uur een introductieworkshop, waarin je in meer inzicht krijgt in de geheimen van onze adem en geest; hoe je effectief kunt omgaan met negatieve emoties en stress; hoe je dagelijks meer geluk kunt ervaren. Ook leer je tijdens de workshop ademtechnieken, die snel ontspanning brengen en je in zeer korte tijd voorzien van nieuwe energie waardoor je werkdruk en dagelijkse eisen makkelijker aankunt.
Adres: Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1, Alkmaar. Bijdrage: € 10,00. U gaat ontspannen en met nieuwe en toepasbare inzichten naar huis! Aanmelden: www.artofliving.org via agenda.
Stichting Art of Living organiseert het Happiness programma in Alkmaar van vrijdag 4 tot en met zondag 5 mei (vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur). In deze cursus leer je behalve de reinigende ademtechniek Sudarshan Kriya, tevens eenvoudige yoga-, ontspannings- en meditatieoefeningen. Slaapstoornissen, gezondheidsproblemen en sombere gevoelens nemen af, spanningen worden losgelaten en onze energie vernieuwd. Het Happiness Programma geeft een natuurlijke oplossing en voegt iets moois toe aan je leven.
Aanmelden: www.artofliving.org via agenda. Voor info: Anette Moerkerken 06-48288774 of anette.moerkerken@aofl.nl.

Artikel geplaatst op maandag 09 april 2018 - 16:31