Rodi

Lucratieve lente-aanbiedingen bij Annapart

Profiteer nu van hoge kortingen op vele teak (lounge) banken en hoge kortingen op andere prachtige teak tuinmeubelen. (Foto: aangeleverd)

SCHELLINKHOUT - Annapart - gevestigd in een unieke boerderij in het dorpje Schellinkhout, nabij Hoorn is elke zondag van 11.00 tot 17.00 uur open. Nu het lente is, kan iedereen zijn tuin weer klaarmaken voor mooi weer. Profiteer nu van hoge kortingen op vele teak (lounge) banken en hoge kortingen op andere prachtige teak tuinmeubelen.


Met een eigen fabriek in Indonesië (Since 1992) met uitsluitend vakmensen, het handhaven van hoge kwaliteitsnormen (top prioriteit) en innovatie, is Annapart de teak speciaalzaak van de Benelux. Annapart Teak Outdoor is een toonaangevend adres voor luxe teakhouten tuinmeubelen voor terras - tuin - patio - balkon - serre - veranda. In de top collectie onder meer: tuinsets, dinnersets, loungesets, tuintafels en tuinstoelen.
Achter in de zaak vinden bezoekers de Factory Outlet. Door innovatie van steeds nieuwe stijlen, komen diverse mooie items in de outlet terecht voor zeer aantrekkelijke prijzen. Annapart heeft een sterke, eigentijdse, solide basiscollectie. Het belangrijkste uitgangspunt: duurzaam, tijdloos en apart en van absolute topkwaliteit. De teakhouten buitenmeubels van Annapart kunnen goed tegen het Hollandse weer! Iedereen wil langdurig van zijn terras genieten, dus zomer en winter... altijd een stralend terras!
Annapart Teak Outdoor is te vinden aan Dorpsweg 95 in Schellinkhout. Meer informatie via www.annapart.com, info@annapart.com of 0229 503363.

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 15:50