Rodi

Vakwerk van Studio S3

Het team van Studio S3. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Studio S3 is een architectuur- en bouwadviesbureau. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij ieder bouwproject met deskundige ondersteuning. We adviseren, ontwerpen en begeleiden.


Aan de basis van elk ontwerp, ligt een grondige analyse en een helder concept. Het zijn de bouwstenen voor elke woning en wordt afgestemd op de behoefte van de gebruiker. "Architectuur is bij ons niet het doel maar het middel, waarbij de wens van de klant uiteraard altijd centraal staat. Samen met jou maken we van het project dat je ons toevertrouwt een succes."

Van kavel tot droomhuis

Een eigen woning bouwen is een spannend en avontuurlijk proces. Het bouwproces kan op diverse manieren worden benaderd. Studio S3 werkt met een helder stappenplan om voor iedere opdrachtgever een passend proces op te zetten. "Wij kunnen u ontzorgen en ondersteunen gedurende elke fase van het bouwproces. Op de website kunt u het stappenplan rustig doorlezen."
Gasloos Bouwen

Gasloos bouwen is een groot aandachtspunt in de bouw. Recentelijk hebben alle gemeenten in Noord-Holland een overeenkomst getekend waarin de intentie is uitgesproken om vanaf heden alle nieuwbouwplannen aardgas-loos te realiseren. Studio S3 heeft de meest recente kennis in huis en geschikte partijen om zicht heen om hier optimaal over te kunnen adviseren.
Bouwkosten

Bij de bouw van uw droomhuis speelt budget een grote rol. "Studio S3 vindt het belangrijk om een ontwerp te maken dat past binnen uw budget, zodat u tijdens de bouw niet voor verrassingen komt te staan. In een vroeg stadium, maar ook gedurende het proces, maken wij deze kosten inzichtelijk zodat u een goed beeld krijgt van de totale bouwkosten."
Studio S3 is te vinden aan Stationsplein 99-126 in Heerhugowaard, 085 – 3038944, www.studio-s3.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 09:18