Rodi

Modern en dorps: dat is wonen in de Duinriet

Modern en dorps: dat is wonen in de Duinriet. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Binnen de nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard komt een nieuwe woonwijk: Wonen in de Duinriet. De nieuwe wijk Wonen in de Duinriet telt 37 woningen, waarvan 27 koopwoningen, in een stijlvolle Noord-Hollandse architectuurstijl.


De wijk is gelegen aan de aantrekkelijke groene zone het Oosterpark en biedt een gevarieerd woningaanbod: van ruime eengezinswoningen tot luxe 2 en 3 kappers en een riante vrijstaande villa. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld. Vanuit Wonen in de Duinriet is het genieten van de weidse uitzichten over de Noord-Hollandse polder. Wandel of fiets vanuit huis zo het polderlandschap in. Rust en ruimte én alle voorzieningen binnen handbereik.

Energiezuinig wonen

Alle woningen in Wonen in de Duinriet zijn energiezuinig en voorzien van alle gemakken van nu. Zo’n gloednieuwe woning is niet alleen onderhoudsarm, maar ook uitstekend geïsoleerd en energiezuinig. De uitstekende isolatie en de toepassing van zonnepanelen op uw woning zorgen voor een duurzaam verantwoorde en lagere energierekening. En wat een luxe, standaard vloerverwarming in de gehele woning. De woningen kunnen ook gasloos uitgevoerd worden.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 13:14