Rodi

Ervaar het gemak van FinnComfort schoenen

ALKMAAR - Oosterbaan Alkmaar staat van 23 tot en met 28 april volledig in het teken van comfortschoenen. De nieuwe lente- zomercollectie van het Duitse kwaliteitsmerk FinnComfort is binnen.


Vanaf het 40e tot 45e levensjaar neemt de spierkracht af in het lichaam. Ook het laagje vet onder de voeten neemt af. Dit laagje vet zorgt voor een natuurlijke schokdemping. Botten worden kwetsbaarder doordat het gewrichtssmeer niet meer wordt aangemaakt. Dit kan pijnlijke gevolgen hebben.
Dames van gevorderde leeftijd krijgen vaak te maken met artrose of zo’n vervelende knobbel bij de grote teen (Hallux Valgus). Pijnlijk en irritant. Gelukkig is het mogelijk om met het juiste schoeisel minder pijn te ervaren en weer langer te wandelen. Bij Oosterbaan hebben ze de passende oplossing voor deze problemen.

Pijnvrij wandelen

Pijnvrij of met minder pijn wandelen kan! Een goede wandelschoen is maatwerk, iedere voet is anders en een goede schoen, zoals de FinnComfort schoenen, kan ervoor zorgen dat u langer en met minder tot zelfs geen pijn de dag door kunt komen. Veel ouderen gaan door onder meer pijn in hun voeten minder bewegen, want zo ervaren ze minder pijn. Maar minder bewegen zorgt uiteindelijk voor meer problemen en meer pijn bij het wandelen. Oosterbaan probeert het bereik van hun klanten te vergroten door ze van het juiste schoeisel te voorzien.
Oosterbaan is te vinden aan Kitmanstraat 1in Alkmaar, 072-5114465, info@oosterbaanalkmaar.nl, www.oosterbaanalkmaar.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 13:45