Rodi

- ADVERTORIAL - 
Nieuw in Heerhugowaard; Klachtenvrij door de gezondheidstechniek Body Stress Release

(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Inwoners van de regio Heerhugowaard die kampen met (langdurige) klachten zoals lage rugpijn, nek- en schouderklachten, whiplash, hoofdpijn of migraine, uitstralingspijn naar armen en benen, maar ook weinig energie of maag- en darmklachten ervaren, kunnen zich nu laten behandelen via een unieke, nog relatief onbekende gezondheidstechniek: Body Stress Release (BSR).

In de praktijk van de Heerhugowaardse Debby Rummens behandelt ze cliënten met deze uiteenlopende klachten, veelal met één gemeenschappelijke oorzaak: vastgezette spierspanning. Het lichaam is niet meer in staat deze spanning los te laten, waardoor lichamelijk klachten ontstaan. Daarom is het belangrijk dat het lichaam, via de zachte impulsen van BSR, hierbij wordt geholpen.

Er worden in eerste instantie drie afspraken gemaakt waarbij de eerste afspraak begint met een intakegesprek. Tijdens een behandeling, op een speciaal voor BSR ontwikkelde behandelingstafel, wordt d.m.v. spiertesten de spanning gelokaliseerd. Met zachte manuele impulsen in de juiste richting, wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd om de spanning los te laten. Hierdoor neemt de druk van de spieren op het zenuwstelsel af, waardoor communicatie wordt hersteld en genezing plaats kan vinden.

Wilt u meer informatie over BSR? Kom naar de informatieavond op 25 april a.s. aanmelden kan via de website www.bsrheerhugowaard.nl

Artikel geplaatst op maandag 16 april 2018 - 16:35