Rodi

DA Drogisterij Veul: specialist in zelfzorg

                  ADVERTORIAL
ALKMAAR - Teveel gebukt, te zwaar getild, kou op de rug of verzwakte spieren: minstens vier op de vijf mensen heeft wel eens last van rugpijn. En wat als je dan te horen krijgt: ‘leer ermee leven’? Dat hoeft helemaal niet. DA Drogisterij Veul heeft er gemakkelijke en praktische oplossingen voor.
‘Klanten met rugklachten? Die komen hier dagelijks over de vloer. Bij de geringste inspanning steekt lage rugpijn de kop op: werken in de tuin, schilderen, maar ook stofzui- gen en dweilen. De pijn kan in de rug schieten als je was uit de wasmachine haalt of bukt om iets zwaars op te tillen. Wie last krijgt van een scherpe pijn laag in de rug, soms gepaard met uitstraling in de benen, of een zeurende pijn die langzaam erger wordt kan ernstig beperkt worden in de dagelijkse bezigheden. Hiervoor is een oplossing.

Ondersteuning

DA Drogisterij Veul heeft nu iets in de winkel waarmee je jezelf letterlijk een steuntje in de rug kunt geven. Na veel speuren vonden wij een leverancier van unieke medische hulpmiddelen: URIEL. Zij leveren onder meer een pakket ondersteuningsmiddelen voor de rug.
Preventief

Bandages als de Lumbo Belt en de Active Belt geven je een orthopedische ondersteuning als je werkzaamheden uitvoert die de rug belasten. Is dat niet genoeg, dan is er ook nog de Lumbo Sacraal Belt en de Active Lumbo Belt: bandages met extra kruiselingse banden voor stevige ondersteuning. Ze verlichten niet alleen de pijn, maar helpen ook de rug te herstellen en kunnen zelfs preventief werken.
Daarnaast zijn er nog veel andere mogelijkheden om rugproblematiek te verlichten. Dit is nog totaal onbekend in Nederland. Maar wij hebben het, als enige in de wijde omgeving, al in de winkel staan!

Artikel geplaatst op donderdag 19 april 2018 - 13:19