Rodi

Chantal over de AlkmaarPas: 'Ideaal voor het hele gezin'

Chantal over de AlkmaarPas: 'Ideaal voor het hele gezin'. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Chantal is geboren en getogen Alkmaarse en vindt het nog altijd een heerlijke stad. Een van haar eerste baantjes bij restaurant Timmy Tuff op de Payglop bezorgde Chantal een grote vriendengroep en veel bekenden. Chantal: “Alkmaar is eigenlijk geen stad, meer een dorp. Het is echt ons kent ons.”


Korting met de AlkmaarPas. Het gezin van Chantal maakt volop gebruik van de korting met de AlkmaarPas, bijvoorbeeld bij Theater de Vest. Theater is echt een passie van Chantal en haar dochter. Vroeger werkte ze bij Papaver Improvisatietheater en haar dochter treedt nu in haar voetsporen. “Heerlijk om samen een avond naar het theater te gaan – en met korting wordt het natuurlijk nóg leuker”, vertelt Chantal.

Dagje weg

Ook vindt Chantal de AlkmaarPas ideaal om te gebruiken bij een dagje uit met het hele gezin. Chantal: “In de zomer gaan we wel eens varen en dan krijgen we met de AlkmaarPas al gauw een paar euro korting. Van dat geld kunnen we dan weer een ijsje halen bij De Mient!” Wanneer het iets minder zonnig is, gaat Chantal wel eens met de kinderen naar Zwembad De Hoornse Vaart of De Meent in de winter. “Ook daar krijg je met de AlkmaarPas korting op de entreeprijs”, zegt Chantal enthousiast.
Gouden tip

De gouden tip van Chantal? “Koop meerdere AlkmaarPassen per gezin. Op die manier kun je met z’n allen optimaal gebruik maken van de voordelen van de pas, bijvoorbeeld samen naar de bioscoop met het gratis bioscoopkaartje dat op de pas staat. Maak ook gebruik van de AlkmaarPas app, dan hoef je niet altijd je AlkmaarPas bij je te hebben en kun je toch gebruik maken van de voordelen.”

Artikel geplaatst op donderdag 19 april 2018 - 14:40