Rodi

Thermograe als borstkanker screening

Thermograe als borstkanker screening. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - "Als vrouwen eens wisten wat ze allemaal kunnen doen om hun borsten gezond te houden, dan zouden ze een stuk minder klachten hebben!" Francine van Broekhoven is Medisch Thermograaf en samen met haar bedrijf 'De Groene Zuster' geeft ze vrouwen dagelijks inzichten in wat ze kunnen verbeteren aan de gezondheid van hun borsten. Francine geeft 9 mei om 19:30 tijdens een voorlichtingsavond niet alleen uitleg aan de thermogrammen die vrouwen hebben laten maken, ook schrijft ze blogs en is ze veel online op social media om vele tips te delen met vrouwen die nog van niets weten.
Francine vertelt met veel humor dat de meisjes moeten kunnen wiebelen om gezond te blijven. Maar dat niet alleen ze laat de aanwezige vrouwen op presentaties direct weten wat ze die avond of de volgende dag al kunnen doen met droogborstelen, massages, voeding en de bh. Meer weten over deze vorm van borstkanker screening? Kom dan naar deze voorlichtingsavond. Reserveer een plek via www.stringerchiropractie.nl/thermografie of bel 085 - 8770165.
Stringer Chiropractie is te vinden in De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, Alkmaar, 085 - 8770165, info@stringerchiropractie.nl.

Artikel geplaatst op zondag 06 mei 2018 - 11:47