Rodi

Fit20 Alkmaar houdt open huis

               ADVERTORIAL
ALKMAAR - Personal trainer en ondernemer Thirza Schraa heeft nu ruim een jaar de fit20 Studio in Alkmaar. Dé plek voor iedereen die fit wil worden én blijven door middel van een intensieve training van 1x per week 20 minuten. Dit programma past goed bij mensen die weinig tijd hebben én resultaat willen. Zondag 6 mei opent fit20 de studio tussen 11.00 en 15.00 uur. Kom en ervaar wat fit20 te bieden heeft en zie dat ze mensen trainen tussen 22 en 88 jaar oud...


Er zijn ook meerdere stands op gebied van voeding, lifestyle en gezondheid. Kom en meet je spiervolume, vetpercentage en je 'echte leeftijd'. Om 12.00 en 13.00 uur is er een korte demonstratie. Wie liever een andere dag wil, kan zich via de site www.fit20.nl aanmelden voor een proeftraining.

Unieke formule

Eens in de week train je je hele lichaam. De training is ’hoog-intensief’. Dit houdt in dat de spieren maximaal worden belast. De beweging is in slow motion, waardoor je houding perfect blijft. Je traint solo of als duo, zonder afleiding van muziek of spiegels. Tijdens de training wijkt de personal trainer niet van je zijde en deze let nauwkeurig op houding en techniek. Daardoor weet je zeker dat jij op je persoonlijk maximum traint, of je nu de focus hebt voor de halve marathon, herstelt van een blessure of meer spierkracht wilt in rug, buik en armen. Sportkleding of naderhand douchen is niet nodig, want doordat de studio is gekoeld transpireer je niet.
Wetenschappelijk onderbouwd

Fit20 is een zogeheten High Intensity Personal Strength Training (HIPST). Deze trainingsmethode is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat één intensieve training per week de gezondheid en dagelijkse fitheid sterk kan verbeteren. De deskundig opgeleide fit20 personal trainer begeleidt iemand elke week naar een topprestatie. De training wordt veilig uitgevoerd en alle trainingsresultaten worden bijgehouden in jouw persoonlijke fit20-app.
Meer weten? Kom 6 mei langs bij fit20 Alkmaar aan Robijnstraat 7of neem contact op met vua 072 2029085 of alkmaar@fit20.nl of kijk op www.fit20.nl .

Artikel geplaatst op maandag 30 april 2018 - 09:10