Rodi

Broekhorn Heerhugowaard
Start verkoop 42 woningen veld 9 en 10 Rietland

Broekhorn Heerhugowaard. (Impressie: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - BPD Ontwikkeling start donderdag 24 mei met de verkoop van de volgende fase in het zuidelijke deel van Rietland Broekhorn.


Er komen 10 rijwoningen waarvan 4 hoekwoningen met garage, 26 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen in verkoop. Het groot aantal woningtypen met veel variatie in kleuren van de gevelsteen geeft veel afwisseling en maakt dit een bijzonder plan. Rustige, warme en natuurlijke tinten zorgen ervoor dat de woningen perfect passen in het groene en waterrijke karakter van Rietland. De kavels zijn zeer ruim , zoals gebruikelijk in dit plandeel. Ze variëren van 153m2 bij een tussenwoning tot meer dan 800m2 bij een vrijstaande woning. De woningen zijn niet alleen sfeervol maar ook duurzaam. Door de goede isolatie van de nieuwbouw gaat uw energierekening omlaag. Uw huis onderhoudsvriendelijk, veilig en biedt al het wooncomfort wat u wenst.
De prijzen zijn van € 254.000,- tot € 535.000,- v.o.n.

Rietland

In 2016 is begonnen met de ontwikkeling van dit laatste deelgebied in Broekhorn. Het nieuwe woongebied ligt tussen Broek op Langedijk en Heerhugowaard. Prachtig ingeklemd tussen een ecowal met waterpartij en de ecologische zone naast het kanaal Alkmaar-Kolhorn. Hier komen circa 300 woningen, voornamelijk in het duurdere segment. De bouw is verdeeld in 18 velden en de eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd. Op de velden 1 t/m 8 is de bouw in volle gang. Er worden ook een behoorlijk aantal vrije kavels uitgegeven, waarvan er inmiddels ruim 40 zijn verkocht en deels in aanbouw. Door de laagbouw en vriendelijke architectuur, de ruime tuinen en de waterrijke omgeving krijgt dit gebied een dorpse sfeer. Het plandeel ligt kort bij alle voorzieningen van Broek op Langedijk en het stadscentrum van Heerhugowaard. Beide zijn per fiets goed te bereiken, net als de rest van de regio.
Informatie

Op donderdag 24 mei 2018 tussen 17.00 en 18.30 uur bent u welkom voor alle informatie in het infocentrum Rietland aan de Laan van Broekhorn te Heerhugowaard. Vanaf zaterdag 26 mei is het infocentrum ook open tussen 11.00 en 12.00 uur. Of kijk voor alle informatie op www.broekhorn.com/rietland
Vanaf 25 mei is alle informatie ook verkrijgbaar bij de makelaars; Bakker Schoon Makelaardij te Noord-Scharwoude, LUCA Makelaardij te Heerhugowaard of VLIEG Makelaars te Heerhugowaard.

Artikel geplaatst op donderdag 03 mei 2018 - 15:21