Rodi

'Wij geven uw dromen vorm'
Van Wilsem & Cabri: bouwmeesters pur sang

Van Wilsem & Cabri: bouwmeesters in hart en nieren. (Foto: aangeleverd)

LIMMEN - Als erkend BNA architectenbureau geven Van Wilsem & Cabri bouwdromen vorm vanuit hun ontwerpstudio aan de Rijksweg 102 in Limmen. Bouwmeester René Cabri en architect Harry van Wilsem hebben de expertise om de klant alle zorgen uit handen te nemen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Vanaf de eerste schets tot en met de realisatie zijn zij het aanspreekpunt.
Vooral de brede oriëntatie is kenmerkend voor het bureau. Zowel de particulier als de professional kunnen met nieuw- of verbouw dromen terecht. Een vrije kavel op het oog? Architectenbureau Van Wilsem & Cabri kan de klant perfect adviseren. Door uitgebreide kennis van bouwfysica en (duurzame) installatietechnieken te combineren met verstand van bouwkunde, regel- en vormgeving, zijn perfect passende ontwerpen te realiseren.
Tegenwoordig klinkt regelmatig de vraag om langer thuis wonen mogelijk te maken; daarbij is maatwerk vanzelfsprekend en bij VWENCA een betaalbare oplossing. Het is belangrijk ruimtes slim in te delen en handig te combineren, zo ontstaat er meer leefruimte binnen de beschikbare vierkante meters. Vaak kan er op deze wijze verrassend veel gerealiseerd worden binnen het budget.
Wie rondloopt met (ver)bouwdromen maar niet weet waar te beginnen, kan via www.vweca.nl vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek. Op de site kan men tevens terecht voor een diversiteit aan inspirerende projecten. Daarnaast is het bureau te volgen op de diverse sociale-mediakanalen.

Artikel geplaatst op maandag 07 mei 2018 - 10:31