Rodi

Tijd/Sierhuis winnaar op golfbaan Sluispolder

Golfbaan Sluispolder in Alkmaar vormde donderdag 26 april het decor voor de tweede ronde van de Tijd Bedrijvengolfcompetitie. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Golfbaan Sluispolder in Alkmaar vormde donderdag 26 april het decor voor de tweede ronde van de Tijd Bedrijvengolfcompetitie. De warme periode had de golfbaan goed gedaan en zo konden twaalf teams op de prachtige fairways uitmaken wie de meeste punten kon bijschrijven voor het jaarklassement.


Uiteraard waren er ook prijzen voor de longest drive en neary, maar de deelnemers werden ook geconfronteerd met een challenge waarbij een bal vlak achter een boom lag en hierbij een oplossing moest worden verzonnen. Met een fantastische hook krulde Huub van Oevelen van het team HBR zijn bal om de boom op twee meter van de vlag en hij was hiermee verreweg de beste van het veld. De neary op hole 15 werd geslagen door Ronald op de Weegh (team Bolten/Persoonality), longhitters Renate Roeleveld (team ‘t Sluisje) en Ivo Beernink (team ING/VWE) waren verantwoordelijk voor de verste drives op de fairway van hole 12.

Goed gescoord

Ondanks de winderige omstandigheden werd er goed gescoord bij de 9-holes wedstrijd, die in het teken stond van Koningsdag. Het team van organisator Ron Huiberts (Tijd/Sierhuis) wist beslag te leggen op de eerste plaats, gevolgd door de teams van Raetsheren van Orden en Aad Renses. De beste bruto score was van Siem Schaaf met 42 slagen (team Aannemingsbedrijf Schaaf), netto was Dirk van der Steen (team Tijd/Sierhuis) de beste met 22 Stablefordpunten. Na de prijsuitreiking en heerlijk diner gingen de deelnemers tevreden naar huis om Koningsdag te vieren.
De volgende editie is een 18-holes wedstrijd op 24 mei, waar in ieder geval een fantastische challenge van Gijs Schot op het programma staat.
Uitslag :
7.      Blom Elektrotechniek            41
6.      HBR Brancheverzekeringen         43
5.      Restaurant ‘t Sluisje            48
4.      Aannemingsbedrijf Schaaf         49
3.      Automobielbedrijf Aad Renses      51
2.      Raetsheren van Orden Verzekeringen      56
1.      Tijd Personeelsdiensten         58
      Sierhuis Relatiegeschenken         58

Deelnemende bedrijven: Aad Renses Automobielbedrijven, Air Spiralo, Blom elektrotechniek, Handicare, Bolten Bouwbedrijf, HBR Branche Verzekeringen, Rabobank Alkmaar, Raetsheren van Orden B.V., Restaurant ’t Sluisje, Rodi Media, RSM Niehe Lancée, Van Diepen, Nedvice , Qball, ING, Schaaf, Sweco, Prisma beveiliging, Tijd personeelsdiensten, Sierhuis, VWE.

Artikel geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 - 16:51