Rodi

Ontdek de kracht van Kinesiologie

Irma Nauts werkt als kinesioloog bij Enjoy your Health. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Irma Nauts werkt als kinesioloog in haar praktijk Enjoy your Health in Alkmaar. Met veel plezier begeleidt ze cliënten naar een betere gezondheid en laat ze zien hoe bijzonder het lichaam werkt.


“Bij Kinesiologie werken we naar een betere algehele gezondheid op het fysieke, mentale en emotionele vlak. Als je niet lekker in je vel zit of gezondheidsklachten hebt, dan word je beperkt in je doen en laten. We willen volop van het leven genieten en hebben geen tijd voor klachten. Het is in deze drukke tijd lastig om naar je lichaam te luisteren en er naar te handelen. Met als gevolg dat spanningen en stress zich opstapelen tot klachten”, meldt Irma.

Stress herkennen en managen

Door middel van spiertesten en de Espavo methode gaat Irma Nauts op zoek naar het onbalans in het lichaam, daarna gaat ze aan de slag om de klacht zoveel mogelijk te verhelpen. Irma: “Kinesiologie is een natuurlijke en effectieve methode om te communiceren met het lichaam. Bij de eerste afspraak hebben we een consult inclusief intake gesprek om een goed beeld te krijgen van de klacht(en). Kinesiologie is geschikt voor volwassenen en kinderen.”
Vermoeidheid

Irma Nauts behandelt in haar praktijk uiteenlopende klachten van vermoeidheid, alle soorten pijnklachten, darmklachten, stress gerelateerde klachten, slaapproblemen, algehele malaise, of andere lichamelijke klachten. “Je hoeft niet te accepteren dat je met pijn moet leren leven. Daarnaast werk ik met 100% natuurlijke producten van FGXpress op basis van Marine fytoplankton. Dit is een alg uit de zee, ‘s werelds meest volwaardige voedselbron. Door bewust aan de kern en de oplossing van het probleem te werken, kan er echt iets veranderen. Zit je niet lekker in je vel, heb je vragen, terugkerende klachten of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op”, besluit de kinesiologe.
Enjoy your Health is gevestigd aan de Ina Boudierstraat 59, Alkmaar, tel 06-18077548, www.enjoyyourhealth.nl, irma@enjoyyourhealth.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 23 mei 2018 - 16:25