Rodi

Ervaar de zomer bij De Geus Sport & Events!

Ervaar de zomer bij De Geus Sport & Events! (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - De Geus Sport & Events is al meer dan 35 jaar een begrip in de omgeving en staat vooral bekend als sportschool met veel persoonlijke aandacht naar haar leden toe. Daarnaast biedt De Geus Sport & Events oneindig veel mogelijkheden op het gebied van plezier, ontspanning en uitdaging; zowel binnen als buiten. De evenementenhal – waarbij de tien bowlingbanen de basis vormen – en de bijzondere omgeving van Langedijk, bieden een breed scala aan activiteiten voor avonturiers van alle leeftijden.


Het aanzicht van het gebouw verklapt de aanwezige klimwand al snel. De ‘Broekerberg’ is op het hoogste punt 17,5 meter hoog en kent voldoende uitdagingen door de verschillende routes. De toenemende populariteit omtrent klimmen is de reden dat er veel aandacht wordt besteed aan opleidingen op het gebied van indoor en outdoor klimmen. De beginnerscursus ‘Indoor Toprope’ is een echte hit en stoomt de klimmer in vier blokken van twee uur klaar om zelfstandig te kunnen klimmen in elke hal binnen Nederland en België. De eerstvolgende cursus start op 5 juni.

Terras

Op warme dagen is het ruime terras aan de westzijde geopend – een van de best bewaarde geheimpjes van Langedijk. Via een verscholen passage in de klimwand komt u terecht op een prachtige plek, uitkijkend over de uitgestrekte velden. Door de huidige afsluiting van de Nauertogt is het bovendien nog nooit zo rustig geweest! Plof neer op de banken en het personeel voorziet u graag van een drankje en borrelhapje. Fiets dus gerust eens langs, of beter nog; huur een Elliptigo bij De Geus en ontdek de omgeving. De Elliptigo is een supermoderne loopfiets, compleet uitgerust met versnellingen en handremmen. Een leuke én gezonde manier om Langedijk te ontdekken, uitermate geschikt als (onderdeel van) een familieactiviteit of bedrijfsuitje. Het evenemententeam van De Geus heeft meerdere routes met verschillende lengtes uitgestippeld en kan u adviseren in uw persoonlijke evenement op maat.
De kers op de taart is toch wel Restaurant BROEQ, gelegen op de tweede etage van het pand en uitkijkend over de evenementenhal. De keuken van Restaurant BROEQ bereidt en kookt veelal met natuurlijke en lokale ingrediënten en werkt op open vuur vanaf een grote Franse houtskoolgrill. Een gemiddelde beoordeling van 8,6 op IENS.nl maakt Restaurant BROEQ ook volgens vele anderen de ideale plek om een dag vol avontuur en plezier ,op culinaire wijze, af te sluiten met (h)eerlijk eten. De unieke combinatie van de verschillende activiteiten, diverse horecagelegenheden, exclusieve (vergader)ruimtes en een meedenkend team, maakt De Geus Sport & Events ideaal geschikt voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, zakelijke aangelegenheden en nog veel meer!
Neem ook eens een kijkje op de vernieuwde website: www.geus.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 24 mei 2018 - 08:48