Rodi

Modevakschool Nancy van Vliet wint Gouden naald en Vakwedstrijd

ALKMAAR - De jaarlijkse vakwedstrijd maatkleding dames wordt georganiseerd door de Branchevereniging Mode en Ambachten. Op hoog niveau wordt beoordeeld of de kledingstukken voldoen aan de maatwerk eisen, pasvorm, uitstraling en couture technieken.


Nancy van Vliet heeft voor de tweede keer deelgenomen en twee keer de eerste prijs in de categorie bruids/avondkleding gewonnen en heeft daarvoor de ‘Gouden naald’ ontvangen en wederom de tweede prijs in de categorie mantels. Daarbij heeft zij met de hoogste score voor de tweede keer de wisselbeker dames maatkleding gewonnen. De modellen zijn geshowd op het internationale congres EMTC ( Europian Master Tailors Congress) dit jaar georganiseerd in Nederland. Deze prijzen getuigen van kennis van het kleermakersvak. Nancy van Vliet wil deze kennis graag delen met de leerlingen van haar Modevakschool.

Open dag

Modevakschool Nancy van Vliet houdt zaterdag 16 juni een open dag van 10.00 uur tot 14.00 uur op het Arkplein 125 in Alkmaar. Bezoekers kunnen een kijkje nemen voor vrijblijvende informatie over alle cursussen die zij bieden, zoals naailessen, patroontekenen, naailessen voor jongeren, naailessen lingerie, hoeden, moulage, modetekenen en onder meer de opleidingen Coupeuse, Lingerie opleiding, Fashion Designer/ Modeontwerper. Kijk voor meer informatie op de website www.nancyvanvliet.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 06 juni 2018 - 09:08