Rodi

Topfoto's van Marcel Witte
Professionele fotoshoot tegen een sterk gereduceerd tarief

Marcel Witte. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Marcel Witte is een fotograaf met een grote passie voor landschappen, steden en portretten. De Alkmaarder die zijn werk als controller opgaf om van zijn hobby zijn beroep te maken, opende in april een fotostudio aan de Wognumsebuurt 12, in het voormalige pand van Reaal, achter het Alkmaar NS station. Om de opening van de studio te vieren, kunnen klanten de hele maand juni hier een professionele fotoshoot laten doen tegen een sterk gereduceerd tarief.


Wat Marcel drijft, is foto's maken die iets speciaals hebben, die onderscheidend zijn. Dat kan zijn mooi licht, een originele compositie of een pakkend detail. En altijd voorzien van een perfecte nabewerking. Ruim twintig jaar werkte Marcel als controller bij diverse internationale bedrijven. Fotografie was altijd al een grote passie naast een fulltime baan, maar inmiddels heeft hij de grote stap genomen en is gestart als professioneel fotograaf. “Controlling was leuk, maar als ik foto’s ging maken, gebeurde er iets wat ik écht gaaf vond. “In zekere zin heb ik mijn droom waar gemaakt. Een grote verandering is het zeker, maar het is belangrijk je hart te volgen en dat heb ik gedaan."

Workshops

De start van het nieuwe leven als fotograaf is zeer positief te noemen. In Alkmaar en omstreken heeft hij bekendheid opgedaan door publicaties in diverse media, en een succesvolle expositie ‘Alkmaar Reflections’ in het Kruithuisje. Naast het maken van eigen werk, geeft Marcel ook fotografieworkshops en werkt hij in opdracht voor bedrijven en particulieren. In april heeft Marcel een fotostudio geopend aan aan de Wognumsebuurt 12. Ter gelegenheid van de opening van deze studio heeft Marcel een speciale actie voor de maand juni en kunnen klanten een professionele fotoshoot laten doen tegen een sterk gereduceerd tarief. "In principe is alles mogelijk, van familieportret tot zakelijk portret en van vriend(inn)enshoot tot een loveshoot met je geliefde. De fotoshoot zal ongeveer een uur in beslag nemen. Wie in juni de fotoshoot reserveert kan de shoot - tegen dezelfde aantrekkelijke voorwaarden - ook na juni plannen.
Meer informatie: www.marcelwittefotografie.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 14:01