Rodi

Midzomerfair bij speelpark deSwaan

LANGEDIJK - Bij speelpark deSwaan wordt zaterdag 28 juli voor de tweede maal de Midzomerfair Langedijk gehouden. Van 11.00 tot 21.00 uur valt er voor jong én oud van alles te beleven.
In het speelpark is er volop klim- en klauterplezier voor de kinderen. Voor de durfals is er een zestig meter lang tokkelbaan en ook ontbreken de populaire bungeetrampolines niet. Kom ponyrijden, ga op de foto met een roofvogel, vaar mee met de reddingsbrigade, kijk je ogen uit bij de tractoren, laat je verrassen door een straatgoochelaar of speel een spelletje kolf of bubblevoetbal.

Gevarieerde braderie

Op de gezellige en uitgebreide braderie is een scala aan marktkramen te vinden waar onder meer brocante, antiek, sieraden, accessoires, speelgoed, kunst en de heerlijkste streekproducten worden verkocht. Na al die inspanning is het extra genieten van een ijsje, suikerspin, gezonde hapjes of grote zak friet. Er zijn voldoende eet- en drinktentjes op het terrein aanwezig.
Heerlijk dagje uit

De toegang bedraagt € 10,- per persoon (vanaf drie jaar) voor een hele dag én avond speelplezier voor iedereen. Gratis parkeren. Kortom, het ideale dagje uit voor kinderen met hun ouders of opa’s en oma’s. Iedereen is welkom.
Kijk voor meer informatie (ook voor standhouders die nog een kraam willen huren) op www.midzomerfairlangedijk.nl. Speelpark deSwaan is te vinden aan de Wageweg 2 in Oudkarspel.

Artikel geplaatst op maandag 02 juli 2018 - 14:33