Rodi

Gasloos wonen in oude centrum Heerhugowaard

Schrijversblok Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - In het oude centrum van Heerhugowaard, naast winkelcentrum Raadhuisplein en niet ver van Middenwaard, realiseert Bot Bouw het Schrijversblok. Het is een van de laatste nieuwbouwbouwlocaties in dit deel van Heerhugowaard. Wil jij ook wonen in een gasloze, energiezuinige woning met riante tuin naast het centrum? Wacht dan niet te lang meer en schrijf je in!


Het Schrijversblok bestaat uit 9 gasloze (all-electric) eengezinswoningen met grote achtertuinen op het zuidoosten. Ze worden gebouwd op de plek van het voormalige postkantoor aan de Genestetlaan. Warmte wordt opgewekt met een warmtepomp; er is dus geen aardgasaansluiting nodig. Elektriciteit wordt opgewekt met een zonnepaneel. Je bent klaar voor een milieubewuste, energiezuinige en gasloze toekomst. Prognose start bouw is nog eind dit jaar. In 2019 kun je hier dus al wonen!

Luxe woningen

De rijwoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 132 tot 139 m2 GBO. Alle woningen zijn standaard voorzien van een uitbouw van 2,4 meter aan de achterzijde. Dit zorgt voor een zeer riante woonkamer met uitzicht op de 15 meter diepe tuin. Achterin de tuin staat een berging, die je ook achterom kunt bereiken via een steeg. De hoekwoningen hebben bovendien een standaard dakopbouw.
Wonen naar eigen wens

Bij de tussenwoning kun je kiezen voor een extra dakopbouw. Op de eerste verdieping bevinden zich standaard drie slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. In de indeling van de eerste verdieping heb je keuze. Je kunt onder andere de hoofdslaapkamer aanpassen met een grote inloopkast. De zolderverdieping is niet tevoren ingedeeld. Zo kun je een extra slaapkamer realiseren of een grote hobby- of sportruimte. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Probeer de woningconfigurator waarmee je zelf je woning kunt samenstellen op www.schrijversblokheerhugowaard.nl.
Kom naar de verkoopmanifestatie

De laatste woningen van dit project zijn nu in verkoop. Op donderdagavond 12 juli is er tussen 19.00 en 20.00 uur een verkoopmanifestatie in Café De Swan, Middenweg 178 in Heerhugowaard. Kom langs en maak van het Schrijversblok jouw nieuwe thuis!

Artikel geplaatst op donderdag 05 juli 2018 - 09:17