Rodi

Te koop: luxe villa bij centrum Alkmaar

Friesche Bocht woning. (Impressie: aangeleverd)

ALKMAAR - Het beste van twee werelden: dat vindt u in de vrijstaande woning van ‘De Friesche Bocht’ in Alkmaar. In deze ruime, luxe villa onder bijzondere architectuur met grote tuin rondom woont u verscholen in een rustig hoekje, op steenworp afstand van de levendigheid van het centrum. Eet u ’s avonds op het Waagplein of op uw eigen terras in de beschutting van uw tuin? U kunt het op het moment zelf beslissen.


De moderne villa die Bot Bouw uit Heerhugowaard realiseert bij de Friesebrug, in de bocht bij de Randersdijk, is een unieke kans. Hoeveel nieuwgebouwde, vrijstaande woningen met tuin, zonnepanelen en twee parkeerplaatsen op eigen terrein, zo dichtbij het centrum van Alkmaar zijn er te koop?

Woonkeuken met openslaande deuren

‘Grandeur’ is het eerste woord dat bij u opkomt, als u de woning betreedt. U staat in een ruime entreehal met vide en metershoge ramen waardoor het daglicht naar binnen stroomt. De entreehal verbindt de twee delen van de woning. Aan de rechterkant vindt u de woonkeuken. De ruimte leent zich perfect voor een kookeiland en een ruime eettafel. Via de openslaande deuren loopt u zo de tuin in of kunt u tijdens het koken een oogje houden op uw spelende kinderen.
Drie slaapkamers

Aan de linkerzijde van de entreehal ligt de grote woonkamer op het zuidwesten met opnieuw die grote openslaande deuren naar de besloten tuin. Boven verbindt een prachtige loopbrug de beide delen van de villa. Wat direct opvalt zijn de hoge plafonds. De drie slaapkamers (een van 14m2, een van 13m2 en een van 7m2) geven daardoor een ruimtelijk gevoel. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer met douche, een separaat toilet en een bergruimte.
Zonnepanelen en vloerverwarming

Het huis is voorzien van vloerverwarming. Zomer of winter: het is altijd behaaglijk in huis. Op het dak liggen zonnepanelen. U wekt dus uw eigen energie op. Wanneer de panelen meer elektriciteit opwekken dan wordt gebruikt, levert het systeem het overschot terug aan het net. Uw vaste lasten zullen dus veel lager zijn!
Parkeren op eigen terrein

Uw auto parkeert u aan de achterzijde van de woning. U rijdt vanaf de Frieseweg, via de besloten entree naast appartementencomplex De Friesche Bocht, naar uw twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Vóór en achter de woning is geen doorgaand autoverkeer mogelijk. U woont dus rustig en comfortabel, met de levendigheid van de stad dichtbij.
Interesse? Maak nu een afspraak met Magneet Makelaars: 072-5096070 of info@magneetmakelaars.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 05 juli 2018 - 09:19