Rodi

Wende fase 4 (De Draai) in verkoop

De verkoop van woningen en vrije kavels in De Wende fase 4 start donderdag 12 juli in het gemeentehuis. (Impressies: aangeleverd.)

HEERHUGOWAARD - De verkoop van woningen en vrije kavels in De Wende fase 4 start donderdag 12 juli tussen 17.30 en 19.00 uur in het gemeentehuis. Het woningaanbod in de Draai bestaat uit 35 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en zeven vrije kavels. De verkoopbrochure vrije kavels is sinds 2 juli verkrijgbaar via www.heerhugowaarddedraai.nl of kom donderdag 12 juli naar het gemeentehuis voor meer informatie.


In nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. Doelstelling is het creëren van een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen, voor zowel gezinnen als alleenstaanden, voor mensen met en zonder beperking.

Polder

De Draai ligt aan de oostkant van Heerhugowaard en wordt begrensd door de Beukenlaan, een stukje Jan Glijnisweg, de Krusemanlaan, de Oosttangent en de Oostdijk met de Ringvaart. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de polder. De Wende is een deelgebied van deze nieuwe wijk, waar gewoond kan worden in een landelijke omgeving met alle basisvoorzieningen dichtbij.

Artikel geplaatst op donderdag 05 juli 2018 - 13:05

Foto's