Rodi

Een nieuw huis biedt pluspunten, net als een nieuwe hypotheek

Een nieuw huis biedt pluspunten, net als een nieuwe hypotheek. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Als je een ander huis zoekt, zoek je natuurlijk een huis met pluspunten ten opzichte van je oude huis. Je wilt er tenslotte op vooruitgaan. Dat betekent meestal een nieuwe, hypotheek. Dan is het logisch dat je in eerste instantie naar de rente kijkt. Maar nog verstandiger is het, om niet blind op de lage rente af te gaan, maar even verder te kijken. Want een aantrekkelijke hypotheek scoort op meer dan rente alleen.


Misschien heb je een overbruggingshypotheek nodig, zodat je bijvoorbeeld je oude huis kunt verkopen. In dat geval betaal je met de Rabobank Hypotheek geen afsluitkosten voor die overbruggingshypotheek. Daarnaast is bij ons de rente op je bouwdepot gelijk aan de hypotheekrente op dat moment. De rente op je bouwdepot verandert niet. Ook kun je jaarlijks tot maximaal 20% aflossen op je hypotheek en krijg je meestal extra korting op de rente, als je ook meteen een betaalrekening opent. Kijk, dat zijn punten die nou nét het verschil kunnen maken.

10 pluspunten

We hebben alle pluspunten van de Rabobank Hypotheek voor je op een rij gezet. Je vindt ze op rabobank.nl/10pluspunten. Wist je trouwens dat één op de vijf huizen in Nederland gefinancierd wordt met een Rabobank Hypotheek en dat Rabobank al jaren de hoogste waardering krijgt van MoneyView? De gesprekken met de adviseurs van Rabobank worden bovendien door klanten gewaardeerd met een 8,5. Kortom, reden genoeg om eens in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur van Rabobank via (072) 567 4400.

Artikel geplaatst op donderdag 05 juli 2018 - 14:40