Rodi

City View 2.0: luxe wonen in hartje Alkmaar

City View 2.0: luxe wonen in hartje Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Wonen in een luxe en nieuw appartement in hartje Alkmaar. Het is mogelijk! Vastesteen Projectontwikkeling realiseert City View met 24 luxe appartementen op de voormalige plek van de City Box aan de Helderseweg met uitzicht over de binnenstad.


De appartementen zijn gevestigd op steenworp afstand van gezellige cafés, terrasjes en restaurants, zeer diverse winkels en speciaalzaken, de Kaasmarkt, TAQA Theater De Vest, een hypermoderne bioscoop, een filmhuis en poppodium Victorie. Men heeft de mooie grachten, smalle straatjes, monumentale panden en evenementen binnen handbereik en het NS station ligt op loopafstand. Binnen 25 minuten is men in Amsterdam.

Licht, luxe en uitzicht

Beschikbaar zijn 6 tweekamerappartementen en 18 driekamerappartementen. Deze zijn voorzien van een moderne badkamer met regendouche en hangtoilet. De woningen hebben vloerverwarming en een videofooninstallatie. Als nieuwe bewoner krijgt men een cheque waarmee het mogelijk is een prachtige keuken uit te zoeken. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De appartementen ogen hierdoor nóg ruimer. De toekomstige bewoner geniet straks van een prachtig uitzicht over de stad vanaf het eigen en zeer royale dakterras. De dakterrassen worden voorzien van drainagebetontegels en een stoere stalen veranda-constructie waaraan zonwering is te bevestigen. Om de privacy te waarborgen, krijgt de erfafscheiding een stalen hekwerk. Verder kan men inpandig en volledig afgesloten parkeren op eigen terrein en de fiets stallen in een ruime fietsenberging. De appartementen zijn snel bereikbaar via een van de drie liften. Thuis werken? Op de begane grond is nog één commerciële ruimte te huur. Ook goed om te weten: het appartementengebouw wordt gerealiseerd onder Woningborg condities. Deze beschermen de koper tegen diverse risico’s.

Duurzaam & futureproof

City View zal naast een oase van luxe en comfort tevens klaar zijn voor de toekomst door nu al volledig gasloos te gaan. Dankzij aansluiting op de duurzame stadsverwarming van Alkmaar pakt City View een voorsprong in de verduurzaming van Alkmaar. Douchen, koken en verwarmen op duurzaam opgewekte energie!

Waardecheque

Bij aankoop van een woning ontvangt men een waardecheque voor de keuken en de vloer, te besteden bij Eiland de Wild keukens. Voor de tweekamerappartementen is dit bedrag €6.000 en voor de driekamerappartementen € 10.000. Bekijk de mogelijkheden op www.eilanddewildkeukens.nl/. Zie voor meer informatie www.cityviewalkmaar.nl

Artikel geplaatst op donderdag 05 juli 2018 - 14:51