Rodi

'Cultuurpark de Hout past perfect bij onze uitstraling'
Wolf Hotel Kitchen & Bar laagdrempelig en relaxed

Mirjam bij 'haar' Wolf. (Foto: Vincent de Vries/RM)

Ze heeft al de nodige horecajaren achter de rug en zegt veel geleerd te hebben. Dat uitte zich onder meer in lovende reacties én recensies op de culinaire kwaliteiten die Mirjam Greeuw met haar team tentoonspreidde in haar jaren bij restaurant Lounge MIJ. Toch was ze toe aan een nieuwe uitdaging en die vond ze in Wolf Hotel Kitchen & Bar aan de Alkmaarse Mient.

"Dit is helemaal wie ik ben", straalt Mirjam in de stoere ambiance van Wolf: vernoemd naar haar drieënhalfjarige zoon. "Een lekker laagdrempelig bedrijf waar je relaxed kunt genieten van een ontbijt, bakkie, lunch, diner of 's avonds kunt aanschuiven voor een gezellige cocktail. Maar dat alles wel met de kwaliteit waar ik voor sta. De keukenbrigade onder leiding van chef-kok Koen Beentjes en sous-chef Karzan presenteert een menukaart waar geen potje of pakje aan te pas komt. We blinken uit in vegetarische en veganistische gerechten en werken alleen met biologische groenten. We hebben eigen kippen lopen op een boerderij, hetgeen alles zegt over de herkomst van de producten waarmee bij ons wordt gewerkt. Er zit nét een beetje meer liefde in. En dat alles serveren we tegen grand-café prijzen."

ACP
Met Lounge MIJ was Mirjam al twee keer eerder vertegenwoordigd op het ACP. Met Wolf wordt het de eerste keer. "De nieuwe locatie in de Alkmaarderhout pas helemaal bij de uitstraling van Wolf waar qua inrichting de nodige natuurelementen zijn gebruikt. Verder zijn termen als groen, basic en ademend volledig van toepassing op ons bedrijf. Op het ACP maken we gebruik van een zogenaamde stretchtent die we op z'n Wolf's inrichten: dus met veel planten, zitkussens en leuke verlichting. Op deze manier willen we Wolf-gevoel maximaal uitdragen."

Artikel geplaatst op woensdag 11 juli 2018 - 14:55