Rodi

Nieuwe fase Land van Luna

Nieuwe fase Land van Luna. (Impressies: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Aan de zuidkant van Heerhugowaard, gelegen tussen de Huygendijk, Jan Glijnisweg, Lotte Beesedijk en Oosttangent wordt in de loop van 2019 gestart met de bouw van de eerste woningen van een nieuwe fase van Land van Luna.


Het motto is 'Kwaliteit van leven in een parkachtige, waterrijke omgeving'. Deze nieuwe fase onderscheidt zich door een bijzonder ruime opzet met veel parkachtig groen en veel water. In Land van Luna geniet u van de ruimte en van het gemak van de in de directe nabijheid aanwezige voorzieningen zoals supermarkten, gezondheidscentrum, sportcentra, scholen en niet te vergeten van winkelcentrum Middenwaard en het nabij gelegen centrum van Alkmaar.
In Land van Luna worden woningen aangeboden die zijn voorbereid op de toekomst. Géén gasaansluiting en traditionele verwarming, maar individuele warmtepompen en vloerverwarming/-koeling op de begane grond en 1e verdieping.
Vos’ Verkoopmaatschappij B.V. start 13 september namens Hallokaties II CV met de verkoop van 86 woningen. Het betreft een gevarieerd aanbod van rij-, 2^1 kap- en vrijstaande woningen in verschillende types qua gevel, metselwerk, afmeting/inhoud en prijsklasse. De rijwoningen zijn hoofdzakelijk gesitueerd aan het groen en de overige woningen nagenoeg allemaal aan het water. De Gemeente Heerhugowaard start op dezelfde datum met de verkoop van vrije kavels in Land van Luna.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 september 2018 - 16:11

Foto's