Rodi

Unieke winterkleding bij kringloop RataPlan

Unieke winterkleding bij kringloop RataPlan. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR/HEERHUGOWAARD - De verkoop van winterkleding bij Kringloopwinkel RataPlan start zondag 2 september. Het kringloopbedrijf is deze dag extra open zijn van 12:00 tot 17:00 uur.


Straks daalt het kwik weer flink en om daar goed op voorbereid te zijn, start de verkoop van winterkleding. Alle vestjes, lange broeken en jassen worden tevoorschijn gehaald. RataPlan biedt een ruim assortiment herfst- en winterartikelen waardoor de zoektocht naar unieke artikelen bij de kringloopwinkel altijd nieuw en vers is.

Start verkoop

RataPlan Alkmaar aan de Zijperstraat 46-50 en RataPlan Heerhugowaard aan de Marconistraat 16 hebben op 2 september een extra koopzondag en zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. De volledige kledingafdeling is vanaf dat moment ingespeeld op het winterseizoen en zal dagelijks worden aangevuld met nieuwe spullen. Van jassen en truien tot spijkerbroeken en laarzen. Ook bij de kringloop is er voor elk wat wils.
Ophaalservice en afgifte

Wie binnenkort begint met het uitzoeken van zijn eigen kledingkast en spullen wil vervangen of wegdoen kan ook bij Rataplan terecht. 'Oude' kleding en schoenen kunnen een ander weer blij maken. Kleding afgeven kan bij de winkel. De spullen laten ophalen kan ook. Neem dan contact op met de klantenservice van RataPlan en plan een ophaalafspraak in. Telefoonnummer: 088-8282782. Meer informatie via www.rataplan.nl of volg RataPlan op social media.
RataPlan Alkmaar – Zijperstraat 46-50, 1823 CX; RataPlan Heerhugowaard – Marconistraat 16, 1704 RG.

Artikel geplaatst op donderdag 09 augustus 2018 - 14:18