Rodi

Nog twee weken de oude prijzen bij Stokman

Naast het BPM-voordeel biedt Stokman ook een extra aantrekkelijke korting op deze auto’s. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Nagenoeg alle prijzen van personenauto’s worden vanaf 1 september verhoogd door een nieuwe berekening van de BPM. De Nederlandse overheid heft over alle nieuw verkochte personenauto’s BPM. Dit bedrag is verschillend per auto en is gebaseerd op de CO2-uitstoot van de betreffende auto.


Met de komst van de nieuwe Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) testcyclus wordt de CO2-uitstoot van de auto opnieuw gemeten en deze valt in bijna alle gevallen hoger uit, met als resultaat dat de (BPM-staffel) prijzen van nieuwe personenauto’s per 1 september tot duizenden euro’s gaan stijgen. Er is dus nog twee weken de tijd om extra voordelig een nieuwe Renault of Dacia te bestellen.

Waarom juist nú een nieuwe Renault kopen ?

Alle auto’s die tot en met 31 augustus worden verkocht en geregistreerd en voldoen aan de NEDC-normen, zijn tot duizenden euro’s aantrekkelijker. Deze auto’s zijn niet anders en ook niet minder dan een auto die onder WLTP wordt getest, echter wel veel gunstiger geprijsd. Vooruitlopend hierop heeft Stokman al enkele maanden geleden een extra voorraad Renault en Dacia modellen bij de fabriek besteld, die alle nog vóór de ingang van WLTP afgeleverd kunnen worden.

Informeer bij Stokman

Naast het BPM-voordeel biedt Stokman ook een extra aantrekkelijke korting op deze auto’s. Met name op Twingo, Clio, Captur en Dacia is het goed zaken doen. Door de fors toegenomen vraag in de afgelopen weken, daalt de voorraad nieuwe auto’s per dag, dus informeer in de Renault STORE van Stokman in Alkmaar, Den Helder of Hoorn naar de laatste stand van zaken. Of bezoek Stokman.NL/inruil voor een persoonlijk inruilvoorstel per email.

Artikel geplaatst op woensdag 15 augustus 2018 - 10:20