Rodi

Aanmelden voor voorproefje TEDxAlkmaar

ALKMAAR - Wil je nu al een voorproefje van wat een geweldig event gaat worden op 21 januari 2019? Dat kan! Op vrijdag 21 september, vanaf 19.00 uur, is het eerste echte event in aanloop naar TEDxAlkmaar: de SALON in De Ondernemerstuin, Berenkoog 35 in Alkmaar.

               ADVERTORIAL
Tijdens de SALON kun je alvast enkele sprekers van 21 januari 2019 ontmoeten en hoor je meer over het thema Design (y)our future en de Sustainable Development Goals. De eerste TEDxAlkmaar SALON mag je dus niet missen! Aanmelden kan via tedxalkmaar.nl/salon. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het aantal plaatsen is beperkt.
De Grote Kerk in Alkmaar is maandag 21 januari 2019 de plek van waaruit twintig sprekers, zowel internationaal als uit de regio, hun verhaal delen om te verbazen, ontroeren en inspireren. Maar TEDxAlkmaar biedt nog zoveel meer: beleef en voel, kijk, luister en lach! De onderwerpen op 21 januari zijn zeer divers, van humoristisch tot filosofisch tot design. De persoonlijke verhalen, nieuwe ontwikkelingen en ideeën die worden gedeeld tijdens TEDxAlkmaar zijn gekoppeld aan de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Hoe leven deze doelstellingen in onze regio? Wat kunnen wij als Alkmaarders betekenen in het realiseren van deze doelstellingen en voor de rest van de wereld? Op 21 januari gaan wij met elkaar op zoek naar antwoorden en oplossingen. Ben je erbij? Tickets bestellen via tedxalkmaar.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 05 september 2018 - 15:03