Rodi

Solgar informatieavond Drogisterij Veul

Annemiek Bouman van Solgar Vitamins. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het najaar komt er aan en de dagen worden korter. Lekker genieten van het najaarsweer met mooie dagen, maar ook met storm en regen en de zon die minder schijnt. Juist in het najaar en de winter is het belangrijk goed te letten op de aanvulling van vitamines en mineralen.

                  ADVERTORIAL
Om deze reden organiseert DA drogisterij Veul woensdag 19 september een lezing over het belang van vitamine D, B12 en Magnesium. Onderwerpen die deze avond aan de orde komen zijn onder meer: 'Is het echt nodig om extra vitamine D te nemen in de winter?, 'Wat doet Magnesium precies bij spierkramp?' En 'Is Vitamine B12 goed voor het geheugen?'. De lezing wordt verzorgd door Annemiek Bouman van Solgar Vitamins. Op een toegankelijke en boeiende manier vertelt zij deze avond over het belang en de werking van de diverse vitamines.
Het programma start om 19.00 uur met koffie en thee en het einde van de avond is rond 21.00 uur. Tijdens en na de lezing is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.
De lezing vindt plaats in de winkel aan de Europaboulevard 160-164 in Alkmaar. Voor deze lezing is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom nu! De kosten voor deelname bedragen € 5,00. Bij aanschaf vanaf € 20,00 aan Solgar producten krijgt de klant dit bedrag terug in de vorm van korting. Meer informatie of aanmelding kan via 072-5120939.

Artikel geplaatst op donderdag 06 september 2018 - 10:15