Rodi

Yoga-festival in Victorie Plaza

ALKMAAR - Er gebeurt veel bij het Victorie Plaza Sport & Wellness: zondag 30 september bestaat het yogacentrum 1 jaar en dat wordt gevierd met het eerste yoga-festival. Rond het centrale thema 'het lichaam als kompas' worden er verschillende lezingen gehouden en zijn er diverse workshops. Het programma start om 9:30 uur en wordt afgesloten rond 17:00 uur.


Het uitgebreide programma vindt plaats in beide zalen van het yogacentrum met een uitgebreide keuze aan yoga vormen. Aerial Restore, Hatha, Vinyasa, Hot Yoga, Yoga Nidra, de kracht van kristallen, Yama’s en Niyama’s komen aan bod. Naast workshops en lezingen van het vaste professionele team met Yolanda, Nienke, Rixt, Janet, Paula, Marion, Patricia en Aïsha zal tevens de welbekende Mo Stipsen een lezing en een tweetal workshops geven. De lessen van deze unieke muzikale verteller zijn overgoten met klassieke Yogische wijsheden en worden gekenmerkt door zijn bekende ‘down to earth’ humor.

Pauze

Tijdens de gezellige pauze van 12:00 tot 13:00 uur wordt er muziek gedraaid door dj Bodhi. Verder zijn er de hele dag verschillende stands aanwezig waar bezoekers uitgebreid yoga-gerelateerde artikelen kunnen bekijken en kopen, zoals Nepalese sjaals, snacks, kristallen, etherisch oliën en mala’s.
Victorie Plaza is de plek waar men samen beweegt en energie opdoet. Voor de leden van VP Sport & Wellness zijn de entreekaarten verkrijgbaar voor € 12,50 maar voor niet-leden zijn de kaarten uiteraard óók verkrijgbaar. Deze zijn bij de receptie verkrijgbaar en kosten € 25,00. Om zeker van een kaart te zijn is het verstandig deze voor 30 september op te halen. Het sportcentrum Victorie Plaza op de Terborchlaan 311 in Alkmaar.

Artikel geplaatst op woensdag 12 september 2018 - 14:06