Rodi

Zorgeloos wonen in de toekomst
Wooncafé: gratis inloopavond in Heerhugowaard

(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Op de woningmarkt zijn veel ontwikkelingen gaande. Voor iedereen die daar vragen over heeft, wordt donderdag 27 september het eerste Wooncafé gehouden in Jules aan de Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Het Wooncafé heeft als doel informatie te geven en persoonlijke vragen te beantwoorden. Belangstellenden kunnen speeddaten met lokale deskundigen en zo de mogelijkheden onderzoeken.
Tijdens deze gratis inloopavond kunnen consumenten al hun persoonlijke vragen stellen. Hoe vind je een levensbestendige woning? Wat doe je met een aflossingsvrije hypotheek? En hoe haal je de overwaarde uit je huis? Tijdens het Wooncafé kunnen mensen zich laten adviseren over alles rond hypotheken, woningaanbod en notariszaken. Hiervoor zijn tijdens deze avond namelijk Huis & Hypotheek Heerhugowaard, Cliq Makelaars en Notaria Notariskantoor speciaal aanwezig. Het Wooncafé kent een laagdrempelige opzet met een kopje koffie of een drankje erbij. Iedereen kan één op één praten met diverse deskundigen. Ook ligt er voor bezoekers een goodie bag klaar.
Het Wooncafé duurt van 18.30 tot 21.00 uur; mensen kunnen binnenlopen wanneer hen dat uitkomt De toegang is gratis. Meer weten of vrijblijvend aanmelden? Kijk op www.mijnwooncafe.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 18 september 2018 - 09:31