Rodi

Kom erbij en schuif aan bij stichting NiKo

De Orangerie is omgetoverd tot een fijne frisse en lichte plek om te recreëren, te borrelen of te eten. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Stichting NiKo is een zorgorganisatie in Alkmaar. Zij levert zorg- en dienstverlening aan ouderen in zorgcentra De Nieuwpoort, De Kooimeer en De Palatijn, maar ook in de thuissituatie bij de zorgvragers in de wijk. Stichting NiKo is volop in beweging en levert zorg op maat met het iPVB. Niet alleen is er aandacht voor de zorg, maar ook voor het welzijn van de zorgvragers.
Van donderdag 27 september tot en met zondag 6 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. Bij stichting NiKo is er gelegenheid om mee te doen met de activiteiten die er in De Orangerie in De Nieuwpoort worden georganiseerd, of om 's avonds gezellig de maaltijd mee te komen eten. "Wij vinden het belangrijk dat de mensen in Alkmaar, maar vooral in onze wijk Alkmaar-Zuid, weten dat zij voor veel zaken bij ons terecht kunnen", aldus een woordvoerder van de stichting.
Na een grote verbouwing in De Nieuwpoort is ook De Orangerie helemaal veranderd in een fijne frisse en lichte plek om te recreëren, te borrelen of te eten. "Niet alleen in deze periode kan men meedoen of aanschuiven, dit kan eigenlijk altijd. Alleen merken wij dat dit nog niet bij iedereen bekend is. Ook hebben wij een maaltijdservice, buurtbewoners uit Alkmaar-Zuid kunnen zich hiervoor opgeven en hun maaltijd thuisbezorgd krijgen. Dit is niet alleen handig, maar ook fijn om zo toch een gezonde maaltijd te nuttigen."
Nieuwsgierig geworden? Het volledige programma en menu is te vinden op www.stichtingniko.com/kom-erbij. Stichting NiKo, aan de Prins Alexanderstraat 25 in Alkmaar, is tevens te bereiken via 072-5185000.

Artikel geplaatst op dinsdag 18 september 2018 - 10:16