Rodi

Unieke biologische bloembollendag in De Noord

Maak kennis met duurzaam tuinieren en de bio-bol! (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD-De NOORD - Wanneer in de herfst de vaste-plantenborders in de tuin langzaam minder mooi worden, is het heerlijk om je alweer te verheugen op een kleurig voorjaar. Dus hoogste tijd om bloembollenplannen te maken! Kwekerij Nico Zonneveld uit Heerhugowaard en Tuinontwerp Versicolor uit Hollands Kroon organiseren zaterdag 29 september van 10.00 tot 16.00 uur voor de derde keer een bloembollenevenement voor de hele regio om hebberig van te worden… Maak kennis met duurzaam tuinieren en de bio-bol!
Op de kwekerij aan de Middenweg zijn die dag volop biologisch en duurzaam gekweekte voorjaarsbollen te koop, onder meer va Kwekerij Huiberts en de Driehoek uit Noord-Holland. Al deze bloembollen zijn gekweekt met aandacht voor de natuur en zonder gif. Een unieke evenement voor de regio Noord-Holland, met een verzameling die je nergens in Nederland bijeen vindt. Tuinontwerpster Marianne van Versicolor uit Hollands Kroon is de hele dag aanwezig om tips te geven. Maak een afspraak om tegen een kleine vergoeding een bloembollenbeplantingsplan te laten maken voor (een gedeelte van) de tuin of een border. Afspraken maken kan via versicolortuin@gmail.com.
De bloembollendag wordt gehouden aan de Middenweg 458 in Heerhugowaard-Noord. Meer weten? Bel Marianne Greiner van Versicolor Tuinen via 06-40308610.

Artikel geplaatst op dinsdag 18 september 2018 - 17:02