Rodi

Makkelijk gezond en pijnvrij ouder worden

ALKMAAR - Naarmate men ouder wordt voelt men de spierkracht afnemen. Wanneer u wordt geconfronteerd met blessures is de weg terug vaak lang en moeizaam. Het direct trainen van de verzwakte spieren voelt als een last, terwijl het in beweging brengen van de betrokken spieren juist de uitkomst kan bieden! Ook wanneer u geen sport beoefent is het belangrijk om de spierkracht op peil te houden.

                  ADVERTORIAL

Een sterk spierkorset en geen rugklachten is een wens voor velen. PreventiMed biedt in de vorm van EMS-training een nieuwe manier om sneller krachtige spieren te ontwikkelen. Sterke spieren bieden ondersteuning bij al uw dagelijkse activiteiten. Of het nu gaat om een sport of terugkerende activiteiten als stofzuigen, traplopen of boodschappen doen.
Bij PreventiMed ontvangt iedereen persoonlijke begeleiding. Er is tijd en aandacht voor uw vragen, ook als deze een medische achtergrond hebben. Grijp deze kans om sterker te worden en uzelf snel energieker te voelen en bel PreventiMed voor een gratis kennismaking via 072-220 08 75 of mail voor meer informatie naar info@preventimed.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 19 september 2018 - 09:19