Rodi

Triple X met Frans Duijts, John West en Robbert in Marlene

HEERHUGOWAARD - Tijdens de negende editie van Triple X in Marlene zijn er zaterdag 29 september heeft de organisatie weer topartiesten geregeld. Zo zijn Frans Duijts, John West en zanger, presentator, gastheer, Dj, Mr Triple X: Robbert van der Steenhoven. Dit wordt dus weer genieten, meezingen, uit je dak gaan en dansen, reken dus op een gezellig avondje uit met een groot Nederlands Amsterdams tintje.


De earlybird-kaarten van tien euro zijn bijna uitverkocht, reguliere kaarten kosten vijftien euro en aan deur kost een kaartje twintig euro. Frans Duijts is een Nederlandse volkszanger. Naast zijn solocarrière is Duijts sinds 2017 onderdeel van de zangformatie Echte Vrienden. Hij verzorgt een fantastisch optreden verzorgen met al zijn grote hits zoals: Samen op het strand, Lieveling, Jij denkt maar dat je alles mag van mij, In ons café en Nee niet zeggen hoe ik leven moet.
John West heeft de afgelopen tien jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Een topartiest, volkszanger die elke tent uit zijn dak laat gaan met grote meezingende hits zoals Jouw blik, Blijf bij mij, Lekker ding, Voel je dan niet, Wit zwart, Wat een hete zomer en Een dag zonder jou. Robbert van der Steenhoven is een allround toppertje die altijd de presentatie en het voor- en naprogramma verzorgt. Hij staat voor 100% feestgarantie. De tiende editie van Triple X wordt zaterdag 17 november een XXL uitvoering met Tino Martin (Uitverkocht Ziggo Dome, Carre, HMH en Afas Circustheater) Peter Beense en Robbert van der Steenhoven. Earlybird kaarten zijn al stijf uitverkocht. Regular kaartjes zijn nog verkrijgbaar via www.dancingmarlene.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 19 september 2018 - 16:39