Rodi

'Iedereen zou een AlkmaarPas moeten hebben'

Maaike: 'Je kunt zoveel leuke dingen doen met de AlkmaarPas; die €11,- heb je er zo uit.' (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Maaike Schotvanger-Mout (42) is opgegroeid in Alkmaar. Ze heeft hier haar familie en vrienden wonen en is een echte Alkmaarse. Ze is ook kaasmeisje bij de VVV geweest. "Maar dan praten we over lang geleden", lacht Maaike.
De AlkmaarPas koopt Maaike al jaren. "De winkel waar ik destijds werkte had een actie met de AlkmaarPas, toen heb ik er zelf ook eentje aangeschaft. Natuurlijk maak ik gebruik van het gratis bioscoopkaartje, je krijgt korting bij het zwembad en op de tickets bij Podium Victorie. Vorige maand heb ik met mijn dochters de VIP-rondleiding over de kaasmarkt gedaan met aansluitend een bezoek aan het kaasmuseum. Ze vonden het geweldig", vertelt Maaike.
Alle acties met de AlkmaarPas zijn te vinden in het voordeelboekje en op alkmaarpas.nl. Maaike: "Ik heb de Alkmaar App gedownload en blader regelmatig het voordeelboekje door om te kijken welke winkels en horeca aangesloten zijn. Ook is het handig dat sommige winkels bij de kassa aangegeven dat ze een actie hebben met de AlkmaarPas. Je kunt er zoveel mee doen, het zijn leuke voordeeltjes waardoor je de €11,- er zo uit hebt gehaald. Iedere Alkmaarder zou een Alkmaarpas moeten hebben!"

Artikel geplaatst op donderdag 20 september 2018 - 16:03