Rodi

- Advertorial -
Ambitieuze samenwerking voor betere wereld

ALKMAAR - Een betere wereld, wie wil dat nou niet? Een betere wereld voor onszelf, voor onze kinderen, kleinkinderen en alle mensen om ons heen. Maar de wereld verbeteren, dat gaat niet vanzelf. Verbetering is niet iets wat we krijgen, het is iets wat we zelf creëren!
Komend schooljaar werken Kiddies, SKOA, de Kaasfabriek en Klas op Groen met elkaar samen. De inzet is om op een verrassende en verbindende manier het thema afval/circulaire economie in te zetten tijdens een hele week met een actief, verbindend en verrassend programma. Dit thema wordt ingezet voor kinderen van drie tot en met dertien jaar met een samenhangend pakket van activiteiten waarbinnen beleving, ontdekken en onderzoeken centraal staat. Bewustwording rondom het thema (zwerf)afval, cultuur en duurzaamheid zijn binnen die activiteiten met elkaar verbonden.
Een gedeelde ambitie verbindt, geeft goede energie en vertrouwen. En dat blijft niet onopgemerkt! Het Victoriefonds, Prins Bernardcultuurfonds én Stadswerk072 ondersteunen het project en maken het mogelijk de wereld met elkaar een stukje mooier en beter te maken.

Artikel geplaatst op vrijdag 21 september 2018 - 15:54