Rodi

Woonwinkel House of Mayflower

Woonwinkel House of Mayflower. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Woonwinkel House of Mayflower is een familiebedrijf dat al zeventien jaar bestaat in Heerhugowaard. Drie zussen, een zwager en een gezellig team houden alles draaiende en weten iedere keer weer te verrassen op meubelgebied.


In de afgelopen jaren zijn we onze eigen meubelcollecties gaan ontwerpen en hebben we een eigen by House kasten collectie ontworpen. De kasten zijn ook leverbaar in maatwerk, de klant kan iedere kast dus naar wens aan laten passen. De standaardcollectie is strak, tijdloos en past in ieder interieur. Uiteraard zijn de kasten leverbaar in de originele eiken uitvoering, maar ook in alle ral-kleuren. Onze hoogwaardige en betaalbare kasten worden in Nederland gemaakt, zo houden we perfecte controle over onze modellen.

VT Wonen collectie

De showroom straalt een rustige sfeer uit, de kleurtinten zijn neutraal. Naast de kastencollectie vind je er ook vele soorten tafels en zitmeubels. Hoekbanken, loungebanken, of een lekkere bank met veel kussens, je vindt ze bij ons in iedere uitvoering en in stof of leder. De lampencollectie, woonaccessoires en de mooie vloerkleden zorgen ervoor, dat je je gehele interieur op een smaakvolle manier kunt samenstellen bij ons. Comfort, kidsproof en een tijdloos interieur, dat vind je in onze grote showroom. Uiteraard zijn we ook dealer van de VT wonen collectie en hebben we vele andere merken in huis zoals Hay, Bodilson, Coming lifestyle en Jess design.
Dus op zoek naar een interieur zoals in je ziet in de woonbladen? Kom dan eens bij ons langs, neem een plattegrond mee en we gaan samen met jou een sfeervol, warm, licht en overzichtelijk interieur samenstellen.
House of Mayflower, Industriestraat 6, 1704 AA Heerhugowaard, tel. 072-5713085.

Artikel geplaatst op woensdag 03 oktober 2018 - 15:27

Foto's