Rodi

Keurslager Jack de Ruijter overgenomen door John en Diana Kater

Per 1 oktober heeft John Kater, samen met zijn dochter Diana, de slagerij overgenomen van Jack en Marian de Ruijter. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAAR - Per 1 oktober heeft John Kater, samen met zijn dochter Diana, de slagerij overgenomen van Jack en Marian de Ruijter. Maar liefst 37 jaar hebben Jack en Marian met passie voor het slagersambacht gewerkt in 'Keurslagerij Jack de Ruijter' aan het Raadhuisstraat in Heerhugowaard. En nu is het tijd om te genieten van een welverdiend pensioen.


John Kater is ondernemer met een eigen slagerij in Anna Paulowna. Diana is momenteel nog werkzaam bij deze slagerij. Voor hen komt er nu een droom uit om een slagerij te hebben in hun eigen woonplaats. Voor de klanten zal er niet veel veranderen. Het personeel blijft hetzelfde en ook blijft de slagerij aangesloten bij de Vereniging van Keurslagers. De herkomst, kwaliteit en diversiteit van het vlees en de vleeswaren blijven eveneens van hetzelfde hoge niveau. Het enige dat een klein beetje verandert is de slagerij zelf. De winkel heeft een kleine restyling ondergaan en vanaf woensdag 3 oktober staan John, Diana en alle medewerkers van Jack de Ruijter klaar voor hun klanten.
Na de openingsweek, gaat John volgende week verder met een leuke rookworstactie. Het rookworstseizoen gaat namelijk van start met een speciale rookworstaanbieding (1 gratis) en de klanten kunnen sparen voor een speciaal ‘rookworst t-shirt’! John, Diana en alle medewerkers van Keurslagerij Jack de Ruijter hebben ontzettend veel zin in een nieuwe start. En zij wensen Jack en Marian een prachtige toekomst!

Artikel geplaatst op woensdag 03 oktober 2018 - 16:09