Rodi

Honderd maanden HEALS

Esther Visser en Meta Groot van HEALS. (Foto's: aangeleverd)

ALKMAAR - HEALS bestaat honderd maanden! Dé professionele voetpraktijk voor pedicurebehandelingen, voetreflextherapie en heerlijke verwen-voetspabehandelingen voor dames en heren.


“Wij zijn benieuwd naar uw voeten. Die voeten zijn belangrijk voor u. Elke dag opnieuw. Toch worden de voeten nogal eens vergeten. Terwijl veel mensen voetklachten hebben. Of last hebben van vermoeide voeten. Anderen schamen zich een beetje voor hun voeten. Bijvoorbeeld als ze schoenen passen of op blote voeten in het zwembad zijn. Daar kan de pedicure iets aan doen.” HEALS verzorgt, behandelt en verwent uw voeten. Wat denkt u van een ontspannende voetmassage? Vrouwen en mannen, jong en oud zijn klant bij ons. We behandelen met veel zorg uw klachten en helpen u van eelt en likdoorns af. En we verwennen uw voeten. Zodat ze (weer) gezien mogen worden.”
Drempelvrees? Niet nodig! Maak eens een afspraak en kom langs. "Door inlevering van onze advertentie krijgen de eerste 100 klanten bovendien €10,- korting. De behandeling varieert van een half uur tot drie kwartier. Gewoon een keer doen. Wij wensen uw voeten alle goeds!"
Iedereen van harte welkom bij HEALS om zijn voeten te laten verzorgen en verwennen. Bel voor een afspraak 072 5206164 of kijk op www.heals.nl voor meer informatie. De praktijk is gevestigd aan de rand van Alkmaar (in de wijk Oudorp) aan de Esdoornlaan 12.

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 09:40

Foto's