Rodi

TCBA heeft alles in huis

ALKMAAR - Dankzij de overname van de praktijk in 2016 door Emily, is de mondzorg in goede handen. Emily heeft meer dan 24 jaar ervaring en heeft Tandheelkundig Centrum Bergermeer Alkmaar (TCBA), zoals de praktijk nu heet, gemoderniseerd en het aanbod aan behandelingen aanzienlijk verbreed. Naast reguliere tandheelkunde kunnen cliënten bij TCBA terecht voor een diversiteit aan specialistische behandelingen. Zo kunt ze zes dagen per week terecht voor ortho, implantologie, esthetiek, endodontologie, mondhygiene, prothetiek en diëtiek.


Intussen staat er een heel team aan specialisten klaar om de cliënten van dienst te zijn. Aan de gevel hangen daarom sinds 6 oktober geen drie borden meer, maar alleen nog het bord van Tandheelkundig Centrum Bergermeer Alkmaar. Dit omdat wij zo zijn gegroeid en ieder lid van het team even belangrijk is. Na 42 jaar aan de stoel te hebben gestaan, neemt tandarts/implantoloog Wim Thijsse definitief afscheid van 'zijn' geliefde praktijk om van zijn wel verdiende pensioen genieten. Wim droeg 2,5 jaar terug zijn praktijk over aan Emily Enjambre, waarna hij alleen nog voor het uitvoeren en begeleiden van complexe implantologische behandelingen verbonden bleef aan de praktijk.
In Alkmaar en wijde omgeving is Wim bepaald geen onbekende. In de afgelopen 42 jaar bouwde hij als pionier in de implantologie naam op en groeide uit tot een ware specialist in zijn vak. Implantologie was niet alleen zijn vak maar eigenlijk ook zijn hobby, mede daardoor valt het stoppen hem nu toch best wel zwaar. De gedeelde passie voor het vak en de goede band de die afgelopen 2,5 jaar is ontstaan tussen Emily en Wim, maakt dat Wim ook tijdens zijn pensioen nog mag worden benaderd voor advies of overleg.
Binnenkijken, kennismaken of inschrijven bij onze praktijk? Wandel gerust eens naar binnen of bel voor het maken van een eerste afspraak. Meer informatie op www.tcba.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 09:47