Rodi

More beauty by Carla
Nieuwe afslankformule naast Size Zero

More beauty by Carla. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Size Zero Alkmaar is alweer twee jaar geopend en het werd tijd om uit te breiden met nieuwe technologieën op het gebied van afslanken. Het was een duidelijke keuze om te investeren in een tweede afslankformule onder haar eigen naam: More beauty by Carla.


“Cryolipolyse, ofwel het bevriezen van vet, is een nieuwe manier om vetcellen in de probleem zones volledig te vernietigen. De cellen worden door het lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd”, aldus Carla. "Je kunt spreken van een natuurlijke vorm van liposuctie, pijnloos en zonder impact op je functioneren."
Krijg je net niet het laatste randje weg of stoor je al een tijdje aan een bepaald gebied van je lichaam dan is vet bevriezen misschien voor jou wel de oplossing. Denk hierbij aan de zones als maag, buik, love handles, rug, onderkin, knieën, armen, benen en heupen. Tijdens deze behandeling wordt het lichaamsvet in drie fases bevroren en op een natuurlijke wijze in acht weken door het lichaam afgevoerd. De behandeling is 100% veilig en pijnloos. Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden direct weer vervolgd worden.
Duur van intake plus behandeling is 90 minuten. Behandelingen die daarop volgen duren 60 minuten. Over het algemeen hebben klanten met drie behandelingen het gewenste resultaat. Daarnaast kun je je lichaam moeiteloos onderhouden met de behandelingen van Size Zero, waarbij door middel van spierstimulatie je spieren optimaal aan het werk worden gezet zonder dat je pezen en gewrichten belast worden. Beide formules vullen elkaar dan ook fantastisch aan.
“Om dit te vieren heb ik tot en met 31 januari 2019 een superactie! Intake plus behandeling vet bevriezen voor slechts € 99 in plaats van € 149."
Voor het maken van een afspraak kun je bellen of WhatsAppen naar 06-57801035. Mailen kan natuurlijk ook naar info@morebeautybycarla.nl. More beauty by Carla & Size Zero Alkmaar zijn te vinden aan Groot Nieuwland 10 in Alkmaar.

Artikel geplaatst op donderdag 18 oktober 2018 - 10:51