Rodi

Open dag Therapeuticum Egelantier

BERGEN - Therapeuticum Egelantier houdt zaterdag 10 november van 14:00 tot 17:00 uur open huis. Het gezondheidscentrum aan de Prinsesselaan in Bergen is al bijna 40 jaar een vertrouwde plek voor mensen die een ander antwoord willen op vragen over hun gezondheid.


De antroposofische therapeuten in het therapeuticum onderschrijven van harte het concept Positieve Gezondheid: we ervaren gezondheid niet alleen door ons lichamelijke en mentale welbevinden maar ook door actief mee te doen aan het sociaal-maatschappelijk leven. Dagelijks goed functioneren, zin ervaren in wat we doen én een bepaalde kwaliteit van leven hebben. Gezondheid gaat dus over meer dan alleen niet ziek zijn. Soms zijn we uit balans en zoeken we naar een herstel van die balans. Therapeuticum Egelantier heeft een breed scala aan therapieën om aan die balans te werken.
Het gezondheidscentrum biedt onderdak aan ervaren zorgprofessionals: een antroposofische arts, een diëtiste, gespreks- en fysiotherapeuten en verder spraak-, muziek-, beeldende en euritmie-therapeuten. Ook voor mesologie, haptonomie en psychotherapie kunt u bij Therapeuticum Egelantier terecht. Nieuwsgierigen kunnen zaterdag 10 november de sfeer proeven en kennismaken met de therapeuten en de diverse therapieën. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Kortom: een middag waarop er in Therapeuticum Egelantier van alles te doen en te beleven valt.
Iedereen is welkom bij Therapeuticum Egelantier aan Prinsesselaan 52 in Bergen.

Artikel geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 - 09:02