Rodi

Supervrouwen event is terug!

Supervrouwen event is terug! (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Een beetje eng maar echt nodig om te kunnen groeien is het thema van dit Supervrouwen Event op 15 november: “Denk Groot(s)”. We je helpen je met jouw zichtbaarheid, je kunt afkijken van ervaren onderneemsters en niet vergeet goed voor jezelf te zorgen. Na afloop van dit event vertrek je met een hoofd vol kennis, een hand vol visitekaartjes van nieuwe contacten en een goedgevulde goodiebag met mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied om thuis nog even lekker na te kunnen genieten. Een mooie mengeling van zakelijk en een beetje fun in Vue Bioscoop in Alkmaar.


Op 15 november spreekt Olcay, samen met haar zus Dolshe over ondernemen, samen ondernemen en de lessen die zij leerden. Eerder dit jaar is het bedrijf SuperTrash dat Olcay wereldwijd vanuit het niets opzette, failliet gegaan en ook daar valt van te leren. Immers, in de USA wordt je niet eens voor vol aangezien als ondernemer als je niet minstens een keer failliet bent gegaan. Er mogen vragen worden gesteld en er wordt openhartig gesproken.

Slaap jezelf slim

Naast inspirerende sprekers valt er ook kennis te halen: over PR van Jennifer Delano, over slaap van Mary Jane Roy, over doorzetten door Paralympier Jiske Griffioen en over hoe je jezelf kunt blijven in het drukke leven van een succesvolle ondernemer van Monique Ravenstijn. Allemaal factoren die van invloed zijn op het succes van je bedrijf en helpen groter te denken en te groeien. Het geheel wordt afgesloten met een Networking dinner waarbij je iedere gang met andere mensen aan tafel zit om zo effectief je netwerk te vergroten en daarmee vaak je omzet ook.
Alleen voor vrouwen

Supervrouw Wendy Broersen organiseert dit event inmiddels voor de 4e keer in NH en de 7e keer in totaal. Zelf zegt ze hierover: "Dit is niet waarmee ik mijn geld verdien, ik verdien er namelijk niets mee en heb alleen maar kosten. Maar ik vind het belangrijk dat dit soort events er zijn. Het is mijn manier om het vrouwelijk ondernemerschap te steunen, vrouwelijke sprekers het spotlight te geven en vrouwen met elkaar te laten kennis maken tijdens het networking dinner zodat je elkaar kunt helpen en zaken met elkaar kunt doen. En ik kom graag met andere ondernemende vrouwen in contact. Er zijn niet heel veel events waar dat kan. Het event is voor vrouwelijke directeuren/ leidinggevenden en vrouwelijk ondernemers om hen direct met elkaar zaken te kunnen laten doen.” Er zijn nog kaarten beschikbaar maar, net als andere jaren, wacht niet te lang ze gaan altijd heel snel. Als laatste vertelt Wendy trots: “En helemaal mooi: iedere deelnemer krijgt naast een goedgevulde goodiebag ook het boek ‘De Flamingo Factor’ van Stefanie Hoogland cadeau t.w.v. €18,95 Zij was een van de sprekers op het allereerste event heeft daar veel aan gehad en wilde dit graag doen. Zo mooi dit soort reacties!"
Meer weten? Kijk op www.nlsupervrouwen.nl/event. Kaarten via www.nlsupervrouwen.nl/product/supervrouwen-event .

Artikel geplaatst op dinsdag 30 oktober 2018 - 13:06