Rodi

Oorzaak van pijn aanpakken? Bel het Van Rein Instituut!

Het Van Rein Instituut, locatie Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR/TUITJENHORN - Binnen het Van Rein team werken osteopaten, kinesiologen, podoloog, hypnotherapeute, psychologe, anti-tinnitus therapeute en Care for Women therapeute samen om op zoek te gaan naar de oorzaak van je klacht! Het gebeurt vaak dat de oorzaak en klachtenregio niet dezelfde is. De osteopaten van het Van Rein Instituut zijn hoog opgeleid en zijn nog altijd bezig zich te specialiseren in allerlei richtingen binnen de osteopathie. Bij de osteopaat kan je terecht voor onder meer:

                  ADVERTORIAL
- lichamelijk onverklaarbare klachten (klachten waar de reguliere geneeskunde niet verder mee kan)
- rug-, schouder- en nekklachten
- buikklachten zoals maagzuuroprispingen, opgeblazen gevoel, darmkrampen, PDS
- zwangerschapsklachten zoals rugpijn, bekkeninstabiliteit, beknelde zenuw, oedeem, maagzuur
- sportblessures zoals shint splint, tenniselleboog, runnersknee
- hoofdpijn, migraine, duizeligheid
Maar ook als je baby last heeft van darmkrampjes, reflux of een voorkeurshouding kun je een afspraak maken bij het Van Rein Instituut.
Met locaties in Alkmaar en in Tuitjenhorn is het Instituut goed bereikbaar voor een groot gedeelte van de provincie. Bij elke vestiging is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast is het Instituut zes dagen per week geopend; doordeweeks van 7.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 7.00 tot 15.00 uur. Voor de zakelijke markt is het ook mogelijk om hun werknemers naar het Van Rein Instituut te sturen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen! Ons motto luidt: Klaar met die pijn? Bel Van Rein!
Afspraken kunnen gemaakt worden via 072-5155454 of 0226-392121. Meer weten? Kijk op www.vanreininstituut.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 31 oktober 2018 - 12:51