Rodi

DA Drogisterij Veul viert Eyelove-jubileum met actieprijzen
‘Onze klanten betalen al vijf jaar niets te veel voor hun bril’

Veul viert Eyelove-jubileum met actieprijzen. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Een goede bril hoeft niet duur te zijn. Dat bewees Wilfred Veul precies vijf jaar geleden, toen hij in zijn DA Drogisterij Veul in Alkmaar verkooppunten voor Eyelove brillen openden. Inmiddels verkoopt hij zijn klanten dagelijks mooie brillen tegen vaste lage prijzen. Het jubileum wordt van 4 tot en met 17 november gevierd met mooie acties voor brillen.


Wilfred Veul: “Voor veel van onze klanten is het een uitkomst dat zij bij hun vertrouwde drogisterij ook een goede bril kunnen kopen. Nog regelmatig horen wij dat klanten gewend zijn om veel te betalen voor een bril, of dat ze door optiekketens worden gelokt met lage prijzen, maar dat er bij de kassa nog allerlei extra kosten worden berekend voor bijvoorbeeld ontspiegeling of een kraswerende laag. Met Eyelove-brillen doen we dat anders en rekenen we alleen vaste all-in prijzen. Dit, in combinatie met de mooie monturen, wordt door onze klanten al vijf jaar lang erg gewaardeerd.”
Een complete bril op sterkte kost bij Eyelove voor veraf óf dichtbij altijd €49, een multifocale bril met leesgedeelte €99 en een multi-plus bril met breder leesgedeelte €149. DA Drogisterij Veul biedt keuze uit honderden monturen volgens de laatste trends, die voor dezelfde vaste prijs allemaal als gewone bril en als zonnebril met bruin, groen, geel of grijs zonneglas te verkrijgen zijn. Klanten kunnen altijd zonder afspraak binnen lopen voor een gratis oogmeting, Eyelove gebruikt hiervoor zeer geavanceerde oogmeetapparatuur. Brildragers met een aanvullende zorgverzekering kunnen in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Jubileumactie

DA Drogisterij Veul viert het succes van vijf jaar Eyelove-brillen van 4 tot en met 17 november met een speciale jubileumactie. Twee brillen op sterkte voor veraf óf dichtbij koopt u tijdens de actieperiode voor € 85, en twee multifocale brillen zijn verkrijgbaar voor €185. Deze acties gelden voor de winkels van DA Drogisterij Veul aan de Laat 193 en aan de Europaboulevard 160 in Alkmaar. Na aankoop van deze twee brillen ontvangt u tevens een Veul-cadeaubon t.w.v. € 7,50 die u bij een volgende aankoop kunt besteden.

Artikel geplaatst op donderdag 01 november 2018 - 09:04

Foto's