Rodi

Informatieavond vet bevriezen en huidverjonging

Centrum Oosterwal houdt woensdag 14 november een informatieavond over Coolsculpting en Forever Young BBL behandeling. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Centrum Oosterwal houdt woensdag 14 november een informatieavond over Coolsculpting en Forever Young BBL behandeling.


Bij CoolSculpting wordt door middel van koeling overtollige vetophoping op een veilige en effectieve manier verwijderd. Het onderscheidt zich van andere vriesmethoden in Nederland omdat het de enige vriesmethode is die wetenschappelijk bewezen werkzaam is en 100% veilig. Door koeling worden de vetcellen afgebroken en geleidelijk door het lichaam afgevoerd.

Verjongt


Forever Young BBL is een unieke huidverjongende behandeling die de huid van binnen en van buiten verjongt. Het pakt meerdere huidverouderingsverschijnselen aan de oppervlakte van de huid aan (pigmentvlekken, vaatjes en roodheid) en vertraagt tegelijkertijd de huidveroudering van binnenuit. Dermatoloog Menno Gaastra en huidtherapeuten Nike Ramaker en Sabine Pirovano leggen de werking van de behandelingen uit en laten aan de hand van veel beeldmateriaal zien wat de resultaten zijn.
Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. De avond begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Toegang is gratis, wel graag aanmelden via 072-5157744 of info@centrum-oostewal.nl. Locatie: Comeniusstraat 3 te Alkmaar.

Artikel geplaatst op donderdag 01 november 2018 - 09:43